Hej Alle
Så er sommeren gået på hæld og det er tid til at gå i gang med den mørke tid.
Vi sluttede udesæsonen af med en dejlig tur til Blocs & Walls i København hvor mange glade klatrere deltog og havde en dejlig dag.
René var meget behjælpelig med at tage en masse billeder som kan ses på hjemmesiden.
Vi håber at alle der var med hyggede sig.

Inde sæson
Vi har afsluttet udesæsonen nu, og der klatres næste gang indenfor i VU hallen tirsdag d. 24/10 kl. 17 som normalt. Det vil sige ikke noget klatrehold tirsdag i uge 42.
Til nye medlemmer der ikke har været indenfor før, så kommer i ind i hallen ved at følge de grønne arealer ned langs bygningen forbi den store trappe. Her finder i en engang til sportshallen. Det er den alle idrætsudøvere benytter efter normal lukketid. Vi deler hallen med håndboldklubben og håber alle tager hensyn til alle. Tidspunktet for børne/åbne hold er fortsat Tirsdag fra 17-18:30

Planer og ønsker for Vintersæsonen
Nu starter vi vintersæsonen op og vi kommer ind i varmen til lidt andre klatreruter. De planer vi har pt. er hurtigst muligt at få sat 2-3 nye ruter op, så der bliver nyt at klatre på, selv for medlemmer der har klatret en del indenfor.
Hvis nogen har lyst til at deltage i dette må de meget gerne sige til, så finde vi tid til at gøre det sammen.
Hvis der er nogen der har ønsker til hvad vi skal lave af aktiviteter eller tiltag så byd endelig ind, vi er åbne for det meste.

Bestyrelsesmøde
Vi forventer at afholder bestyrelsesmøde Tirsdag d. 24/10 ca. kl 19.
Som altid holder vi dem åbne og alle medlemmer er velkommen til at deltage og være med til at præge klubben.

Sikringskurser – K1/K2
I klubben følger vi de generelle retningslinjer fra Dansk Klatreforbund og tilbyder naturligvis også vores medlemmer at få sikringskurserne K1 og K2 som dækker hhv. Toprebs klatring/sikring og føring.
Hvis der er ønske om det kan vi lave et kursusforløb hen over 3-4 dage/aftener og kræver at man er over 15 år gamle. Disse beviser er standard og kan bruges i andre klubber også.
Vi anbefaler at alle der sikre normalt vender tilbage til Claus om der er ønske om at deltage i et forløb.

Venlig Hilsen
Bestyrelsen – SKK


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder